• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Babyborrel Wespelaar

Babyborrel Wespelaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor babyborrels bij Wespelaar.

Bent u op zoek naar een mooie droomplek voor een babyborrel bij Wespelaar? Wilt u een babyborrel organiseren op een oogverblindende idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een babyborrel.Niet alleen de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle babyborrels het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Wespelaar zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw babyborrel. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn klassevol ingericht voor diverse events (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Wespelaar en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel nog net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Wespelaar. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals babyborrels tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Wespelaar is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.