• Fantastisch Babyborrel bij Wange
  • Fantastisch Babyborrel bij Wange
  • Fantastisch Babyborrel bij Wange

Babyborrel Wange

Babyborrel Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor babyborrels bij Wange.

Op zoek naar een babyborrel in een aangename idyllische setting bij Wange? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Wange zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw babyborrel. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor uiteenlopende events (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Wange en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Wange. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte babyborrels in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wange is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.