• Uniek Babyborrel nabij Vlaams-Brabant
  • Uniek Babyborrel nabij Vlaams-Brabant
  • Uniek Babyborrel nabij Vlaams-Brabant

Babyborrel Vlaams-Brabant

Babyborrel Vlaams-Brabant

Het Posthof, een prachtplek voor babyborrels bij Vlaams-Brabant.

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bij Vlaams-Brabant in een mooie idyllische locatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Vlaams-Brabant zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw babyborrel. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste babyborrels en andere feesten in Vlaams-Brabant en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Vlaams-Brabant. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een babyborrel een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals babyborrels tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Vlaams-Brabant is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.