• Uniek Babyborrel bij Velm
  • Uniek Babyborrel bij Velm
  • Uniek Babyborrel bij Velm

Babyborrel Velm

Babyborrel Velm

Het Posthof, een perfecte locatie voor babyborrels bij Velm.

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige prachtlocatie voor een babyborrel bij Velm? Wilt u een babyborrel organiseren op een oogverblindende idyllische prachtlocatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Velm zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw babyborrel. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feesten (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Velm en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw babyborrel nog net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Velm. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte babyborrels met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met het bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Velm is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.