• Mooi Babyborrel nabij Tienen
  • Mooi Babyborrel nabij Tienen
  • Mooi Babyborrel nabij Tienen

Babyborrel Tienen

Babyborrel Tienen

Het Posthof, een prachtplek voor babyborrels bij Tienen.

Bent u op zoek naar een fijne setting voor een babyborrel bij Tienen? Wilt u een babyborrel organiseren op een mooie landelijke locatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Tienen zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor diverse events (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Tienen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Tienen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde babyborrels met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Tienen is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.