• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Babyborrel Sint-Truiden

Babyborrel Sint-Truiden

Het Posthof, een prachtsetting voor babyborrels bij Sint-Truiden.

Op zoek naar een babyborrel in een aantrekkelijke landelijke setting bij Sint-Truiden? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Sint-Truiden zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Sint-Truiden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plekjes nabij Sint-Truiden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde babyborrels met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Sint-Truiden is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.