• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Babyborrel Rotselaar

Babyborrel Rotselaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor babyborrels bij Rotselaar.

Op zoek naar een babyborrel in een fijne idyllische setting bij Rotselaar? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een babyborrel.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle babyborrels het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Rotselaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes bij Rotselaar. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte babyborrels in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Rotselaar is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.