• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Babyborrel Pellenberg

Babyborrel Pellenberg

Het Posthof, een prachtplek voor babyborrels bij Pellenberg.

Bent u op zoek naar een fraaie plek voor een babyborrel bij Pellenberg? Wil u een babyborrel organiseren op een prachtige landelijke prachtlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle babyborrels het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle feesten (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes nabij Pellenberg. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een babyborrel een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde babyborrels met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals babyborrels tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Pellenberg is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.