• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Babyborrel Oplinter

Babyborrel Oplinter

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor babyborrels bij Oplinter.

Op zoek naar een babyborrel in een fraaie landelijke setting bij Oplinter? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Oplinter zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw babyborrel. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Oplinter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel nog net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes bij Oplinter. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een babyborrel een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun professionele team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals babyborrels tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Oplinter is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.