• Mooi Babyborrel nabij Neerwinden
  • Mooi Babyborrel nabij Neerwinden
  • Mooi Babyborrel nabij Neerwinden

Babyborrel Neerwinden

Babyborrel Neerwinden

Het Posthof, een gedroomde plek voor babyborrels bij Neerwinden.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtlocatie voor een babyborrel bij Neerwinden? Wilt u een babyborrel organiseren op een aantrekkelijke landelijke droomplek? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Neerwinden zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw babyborrel. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende events (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Neerwinden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw babyborrel nog net dat beetje extra geven. Het is één van de meest idyllische plekjes nabij Neerwinden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals babyborrels tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Neerwinden is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.