• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Babyborrel Lubbeek

Babyborrel Lubbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor babyborrels bij Lubbeek.

Op zoek naar een babyborrel in een bekoorlijke landelijke setting bij Lubbeek? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw babyborrel. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse feesten (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste babyborrels en andere feesten in Lubbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Lubbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een babyborrel een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte babyborrels in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Lubbeek is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.