• Fantastisch Babyborrel bij Lovenjoel
  • Fantastisch Babyborrel bij Lovenjoel
  • Fantastisch Babyborrel bij Lovenjoel

Babyborrel Lovenjoel

Babyborrel Lovenjoel

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor babyborrels bij Lovenjoel.

Op zoek naar een babyborrel in een oogverblindende idyllische locatie bij Lovenjoel? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een babyborrel.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw babyborrel. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten events (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Lovenjoel en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Lovenjoel. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Lovenjoel is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.