• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Babyborrel Linter

Babyborrel Linter

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor babyborrels bij Linter.

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bij Linter in een lieflijke landelijke locatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle babyborrels het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Linter zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn klassevol ingericht voor diverse events (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Linter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel nog net dat beetje extra cachet bieden. Het is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Linter. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Netjes georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals babyborrels tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Linter is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.