• Fantastisch Babyborrel nabij Linde
  • Fantastisch Babyborrel nabij Linde
  • Fantastisch Babyborrel nabij Linde

Babyborrel Linde

Babyborrel Linde

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor babyborrels bij Linde.

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bij Linde in een lieflijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Linde zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw babyborrel. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle evenementen (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Linde en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw babyborrel nog net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Linde. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde babyborrels met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals babyborrels tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Linde is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.