• Fantastisch Babyborrel bij Leuven
  • Fantastisch Babyborrel bij Leuven
  • Fantastisch Babyborrel bij Leuven

Babyborrel Leuven

Babyborrel Leuven

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor babyborrels bij Leuven.

Zoekt u een plek voor een babyborrel bij Leuven in een mooie landelijke droomlocatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Leuven zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw babyborrel. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle evenementen (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Leuven en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel net dat tikje extra cachet geven. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes bij Leuven. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte babyborrels in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals babyborrels tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Leuven is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.