• Fantastisch Babyborrel bij Landen
  • Fantastisch Babyborrel bij Landen
  • Fantastisch Babyborrel bij Landen

Babyborrel Landen

Babyborrel Landen

Het Posthof, een prachtplek voor babyborrels bij Landen.

Op zoek naar een babyborrel in een aantrekkelijke landelijke locatie bij Landen? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle babyborrels het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Landen zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Landen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel net dat tikje extra geven. Het is een van de fraaiste plaatjes nabij Landen. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde babyborrels in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals babyborrels tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Landen is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.