• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Babyborrel Kortenbos

Babyborrel Kortenbos

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor babyborrels bij Kortenbos.

Bent u op zoek naar een fraaie locatie voor een babyborrel bij Kortenbos? Wilt u een babyborrel organiseren op een prachtige idyllische droomplek? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw babyborrel. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feesten (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Kortenbos en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de fraaiste plaatjes bij Kortenbos. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Netjes georganiseerde babyborrels in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals babyborrels tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kortenbos is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.