• Fantastisch Babyborrel bij Kortenaken
  • Fantastisch Babyborrel bij Kortenaken
  • Fantastisch Babyborrel bij Kortenaken

Babyborrel Kortenaken

Babyborrel Kortenaken

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor babyborrels bij Kortenaken.

Bent u op zoek naar een fijne droomplek voor een babyborrel bij Kortenaken? Wilt u een babyborrel organiseren op een oogverblindende landelijke droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle feestelijkheden (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Kortenaken en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel net dat beetje extra geven. Het is één van de meest idyllische plekjes nabij Kortenaken. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een babyborrel een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde babyborrels met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Kortenaken is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.