• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Babyborrel Korbeek-Lo

Babyborrel Korbeek-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor babyborrels bij Korbeek-Lo.

Bent u op zoek naar een geweldige setting voor een babyborrel bij Korbeek-Lo? Wilt u een babyborrel organiseren op een fijne landelijke prachtlocatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Korbeek-Lo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw babyborrel. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle soorten evenementen (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de buurt van Korbeek-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte babyborrels in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Korbeek-Lo is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.