• Leuk Babyborrel nabij Kessel-Lo
  • Leuk Babyborrel nabij Kessel-Lo
  • Leuk Babyborrel nabij Kessel-Lo

Babyborrel Kessel-Lo

Babyborrel Kessel-Lo

Het Posthof, een toplocatie voor babyborrels bij Kessel-Lo.

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bij Kessel-Lo in een mooie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een babyborrel.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Kessel-Lo zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor alle feesten (babyborrels,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Kessel-Lo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel nog net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Kessel-Lo. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kessel-Lo is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.