• Leuk Babyborrel bij Kersbeek
  • Leuk Babyborrel bij Kersbeek
  • Leuk Babyborrel bij Kersbeek

Babyborrel Kersbeek

Babyborrel Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor babyborrels bij Kersbeek.

Op zoek naar een babyborrel in een aantrekkelijke idyllische setting bij Kersbeek? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw babyborrel. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feesten (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Kersbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel nog net dat tikkeltje extra geven. Het is een van de mooiste plekjes nabij Kersbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een babyborrel een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte babyborrels in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals babyborrels tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kersbeek is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.