• Mooi Babyborrel nabij Kampenhout
  • Mooi Babyborrel nabij Kampenhout
  • Mooi Babyborrel nabij Kampenhout

Babyborrel Kampenhout

Babyborrel Kampenhout

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor babyborrels bij Kampenhout.

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bij Kampenhout in een fraaie idyllische locatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw babyborrel. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feesten (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Kampenhout en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes bij Kampenhout. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

100% afgewerkte babyborrels in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kampenhout is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.