• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Babyborrel Hoegaarden

Babyborrel Hoegaarden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor babyborrels bij Hoegaarden.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een babyborrel bij Hoegaarden? Wil u een babyborrel organiseren op een geweldige landelijke droomplek? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hoegaarden zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Hoegaarden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes nabij Hoegaarden. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte babyborrels in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met het professionele team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals babyborrels tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Hoegaarden is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.