• Mooi Babyborrel bij Heverlee
  • Mooi Babyborrel bij Heverlee
  • Mooi Babyborrel bij Heverlee

Babyborrel Heverlee

Babyborrel Heverlee

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor babyborrels bij Heverlee.

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bij Heverlee in een aangename idyllische locatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Heverlee zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse evenementen (babyborrels,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Heverlee en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw babyborrel nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Heverlee. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte babyborrels in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals babyborrels tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Heverlee is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.