• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Babyborrel Herent

Babyborrel Herent

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor babyborrels bij Herent.

Zoekt u een plek voor een babyborrel bij Herent in een fraaie landelijke locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een babyborrel.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Herent zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste babyborrels en andere feesten in Herent en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plekjes bij Herent. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals babyborrels tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Herent is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.