• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Babyborrel Hakendover

Babyborrel Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor babyborrels bij Hakendover.

Zoekt u een plaats voor een babyborrel bij Hakendover in een oogverblindende landelijke locatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Hakendover zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle soorten feesten (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Hakendover en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Hakendover. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte babyborrels in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Hakendover is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.