• Uniek Babyborrel bij Haasrode
  • Uniek Babyborrel bij Haasrode
  • Uniek Babyborrel bij Haasrode

Babyborrel Haasrode

Babyborrel Haasrode

Het Posthof, een gedroomde locatie voor babyborrels bij Haasrode.

Op zoek naar een babyborrel in een bekoorlijke idyllische locatie bij Haasrode? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Haasrode zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Haasrode en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Haasrode. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een babyborrel een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte babyborrels met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Haasrode is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.