• Leuk Babyborrel nabij Haacht
  • Leuk Babyborrel nabij Haacht
  • Leuk Babyborrel nabij Haacht

Babyborrel Haacht

Babyborrel Haacht

Het Posthof, een ideale locatie voor babyborrels bij Haacht.

Zoekt u een plek voor een babyborrel bij Haacht in een aangename idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een babyborrel.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Haacht zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw babyborrel. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (babyborrels,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste babyborrels en andere feesten in Haacht en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw babyborrel nog net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes in de buurt van Haacht. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte babyborrels in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals babyborrels tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Haacht is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.