• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Babyborrel Glabbeek

Babyborrel Glabbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor babyborrels bij Glabbeek.

Op zoek naar een babyborrel in een fijne landelijke locatie bij Glabbeek? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Glabbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (babyborrels,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste babyborrels en andere feesten in Glabbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is een van de mooiste plekjes nabij Glabbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde babyborrels met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het professionele team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Glabbeek is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.