• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Babyborrel Gingelom

Babyborrel Gingelom

Het Posthof, een toplocatie voor babyborrels bij Gingelom.

Op zoek naar een babyborrel in een oogverblindende landelijke locatie bij Gingelom? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een babyborrel.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Gingelom zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw babyborrel. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten events (babyborrels,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste babyborrels en andere feesten in Gingelom en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel nog net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Gingelom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde babyborrels in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Gingelom is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.