• Prachtig Babyborrel bij Budingen
  • Prachtig Babyborrel bij Budingen
  • Prachtig Babyborrel bij Budingen

Babyborrel Budingen

Babyborrel Budingen

Het Posthof, een perfecte locatie voor babyborrels bij Budingen.

Zoekt u een plek voor een babyborrel bij Budingen in een wondermooie landelijke locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Budingen zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw babyborrel. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Budingen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat tikkeltje extra geven. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Budingen. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde babyborrels in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Budingen is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.