• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Babyborrel Boutersem

Babyborrel Boutersem

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor babyborrels bij Boutersem.

Bent u op zoek naar een oogverblindende setting voor een babyborrel bij Boutersem? Wilt u een babyborrel organiseren op een aantrekkelijke landelijke droomplek? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle babyborrels het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Boutersem zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw babyborrel. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende events (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw babyborrel net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes in de omgeving van Boutersem. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een babyborrel een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde babyborrels in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals babyborrels tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Boutersem is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.