• Prachtig Babyborrel nabij Borlo
  • Prachtig Babyborrel nabij Borlo
  • Prachtig Babyborrel nabij Borlo

Babyborrel Borlo

Babyborrel Borlo

Het Posthof, een gedroomde plek voor babyborrels bij Borlo.

Op zoek naar een babyborrel in een geweldige landelijke locatie bij Borlo? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle babyborrels het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Borlo zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw babyborrel. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Borlo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel nog net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes bij Borlo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde babyborrels met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Borlo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.