• Uniek Babyborrel bij Blanden
  • Uniek Babyborrel bij Blanden
  • Uniek Babyborrel bij Blanden

Babyborrel Blanden

Babyborrel Blanden

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor babyborrels bij Blanden.

Op zoek naar een babyborrel in een prachtige idyllische setting bij Blanden? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een babyborrel.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Blanden zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Blanden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes nabij Blanden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte babyborrels in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met het bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Blanden is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.