• Uniek Babyborrel bij Binkom
  • Uniek Babyborrel bij Binkom
  • Uniek Babyborrel bij Binkom

Babyborrel Binkom

Babyborrel Binkom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor babyborrels bij Binkom.

Bent u op zoek naar een aangename prachtplek voor een babyborrel bij Binkom? Wil u een babyborrel organiseren op een bekoorlijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een babyborrel.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Binkom zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw babyborrel. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste babyborrels en andere feesten in Binkom en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel net dat tikkeltje extra cachet bieden. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Binkom. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte babyborrels met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals babyborrels tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Binkom is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.