• Fantastisch Babyborrel nabij Bierbeek
  • Fantastisch Babyborrel nabij Bierbeek
  • Fantastisch Babyborrel nabij Bierbeek

Babyborrel Bierbeek

Babyborrel Bierbeek

Het Posthof, een prachtplek voor babyborrels bij Bierbeek.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtplek voor een babyborrel bij Bierbeek? Wil u een babyborrel organiseren op een aantrekkelijke landelijke plek? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een babyborrel.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Bierbeek zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw babyborrel. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten feesten (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Bierbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes nabij Bierbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde babyborrels in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals babyborrels tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Bierbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.