• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Babyborrel Bekkevoort

Babyborrel Bekkevoort

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor babyborrels bij Bekkevoort.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een babyborrel bij Bekkevoort? Wil u een babyborrel organiseren op een lieflijke idyllische prachtlocatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Bekkevoort zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw babyborrel. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn klassevol ingericht voor diverse evenementen (babyborrels,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Bekkevoort en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de buurt van Bekkevoort. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte babyborrels in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals babyborrels tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Bekkevoort is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.