• Fantastisch Verjaardagsfeest bij Wespelaar
  • Fantastisch Verjaardagsfeest bij Wespelaar
  • Fantastisch Verjaardagsfeest bij Wespelaar

Verjaardagsfeest Wespelaar

Verjaardagsfeest Wespelaar

Het Posthof, een gedroomde plek voor verjaardagsfeesten bij Wespelaar.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een mooie idyllische setting bij Wespelaar? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wespelaar zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Wespelaar en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Wespelaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Wespelaar is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.