• Uniek Verjaardagsfeest bij Velm
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Velm
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Velm

Verjaardagsfeest Velm

Verjaardagsfeest Velm

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor verjaardagsfeesten bij Velm.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een bekoorlijke landelijke locatie bij Velm? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Velm zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Velm en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de fraaiste plaatjes in de buurt van Velm. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Velm is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.