• Mooi Verjaardagsfeest bij Landen
  • Mooi Verjaardagsfeest bij Landen
  • Mooi Verjaardagsfeest bij Landen

Verjaardagsfeest Landen

Verjaardagsfeest Landen

Het Posthof, een perfecte locatie voor verjaardagsfeesten bij Landen.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een aantrekkelijke idyllische setting bij Landen? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Landen zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feestelijkheden (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Landen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikje extra geven. Ons domein is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Landen. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Landen is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.