• Mooi Verjaardagsfeest nabij Kortenbos
  • Mooi Verjaardagsfeest nabij Kortenbos
  • Mooi Verjaardagsfeest nabij Kortenbos

Verjaardagsfeest Kortenbos

Verjaardagsfeest Kortenbos

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor verjaardagsfeesten bij Kortenbos.

Zoekt u een plaats voor een verjaardagsfeest bij Kortenbos in een fraaie idyllische droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse feestelijkheden (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Kortenbos en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is een van de fraaiste plekjes nabij Kortenbos. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Kortenbos is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.