• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Linter

Trouwfeest Linter

Het Posthof, een prachtplek voor trouwfeesten bij Linter.

Op zoek naar een trouwfeest in een fraaie idyllische setting bij Linter? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Linter zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor alle soorten events (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Linter en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest net dat beetje extra cachet geven. Het is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Linter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals trouwfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Linter is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.