• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Trouwfeest Hoegaarden

Trouwfeest Hoegaarden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor trouwfeesten bij Hoegaarden.

Op zoek naar een trouwfeest in een oogverblindende landelijke setting bij Hoegaarden? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Hoegaarden zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw trouwfeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol ingericht voor diverse feestelijkheden (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Hoegaarden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes bij Hoegaarden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde trouwfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Hoegaarden is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.