• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Trouwfeest Heverlee

Trouwfeest Heverlee

Het Posthof, een gedroomde locatie voor trouwfeesten bij Heverlee.

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bij Heverlee in een fijne idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een trouwfeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Heverlee zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Heverlee en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plaatjes in de buurt van Heverlee. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Heverlee is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.