• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Haasrode

Trouwfeest Haasrode

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor trouwfeesten bij Haasrode.

Bent u op zoek naar een fijne plek voor een trouwfeest bij Haasrode? Wilt u een trouwfeest organiseren op een fraaie landelijke plek? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een trouwfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haasrode zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Haasrode en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Haasrode. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals trouwfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Haasrode is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.