• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Receptie Wespelaar

Receptie Wespelaar

Het Posthof, een toplocatie voor recepties bij Wespelaar.

Op zoek naar een receptie in een fijne landelijke setting bij Wespelaar? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wespelaar zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw receptie. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle evenementen (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste recepties en andere feesten in Wespelaar en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw receptie net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de fraaiste plekjes bij Wespelaar. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde recepties met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Wespelaar is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.