• Leuk Receptie nabij Tienen
  • Leuk Receptie nabij Tienen
  • Leuk Receptie nabij Tienen

Receptie Tienen

Receptie Tienen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor recepties bij Tienen.

Op zoek naar een receptie in een oogverblindende landelijke setting bij Tienen? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een receptie.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Tienen zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw receptie. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten events (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Tienen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw receptie net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes nabij Tienen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals recepties tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Tienen is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.