• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Receptie Kortenbos

Receptie Kortenbos

Het Posthof, een prachtplek voor recepties bij Kortenbos.

Op zoek naar een receptie in een prachtige idyllische locatie bij Kortenbos? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw receptie. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feesten (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste recepties en andere feesten in Kortenbos en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes nabij Kortenbos. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw receptie!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals recepties tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kortenbos is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.