• Prachtig Receptie nabij Binkom
  • Prachtig Receptie nabij Binkom
  • Prachtig Receptie nabij Binkom

Receptie Binkom

Receptie Binkom

Het Posthof, een toplocatie voor recepties bij Binkom.

Op zoek naar een receptie in een mooie idyllische locatie bij Binkom? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Binkom zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw receptie. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Binkom en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat tikkeltje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de buurt van Binkom. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een receptie een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met hun professionele team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals recepties tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Binkom is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.