• Fantastisch Personeelsfeest nabij Lubbeek
  • Fantastisch Personeelsfeest nabij Lubbeek
  • Fantastisch Personeelsfeest nabij Lubbeek

Personeelsfeest Lubbeek

Personeelsfeest Lubbeek

Het Posthof, een ideale locatie voor personeelsfeesten bij Lubbeek.

Zoekt u een plek voor een personeelsfeest bij Lubbeek in een prachtige idyllische locatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een personeelsfeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle personeelsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw personeelsfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten events (personeelsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste personeelsfeesten en andere feesten in Lubbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw personeelsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is één van de meest idyllische plekjes bij Lubbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw personeelsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke personeelsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een personeelsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een personeelsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde personeelsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw personeelsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals personeelsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompersoneelsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Lubbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.